Puheenjohtajan syyskuun tervehdys

Chers/Chères collègues,
Materiaalipaketti 2013–2014
Tilaa uutta opetusmateriaalia! Vuoden 2013 materiaalipaketissa ollaan vahvasti mukana ranskalaisessa elämänmenossa niin ruokakulttuurin, juhliin liittyvien tapojen kuin koulumuistojenkin kautta. Lisäksi mukana ranskankielisiä eri oppiaineisiin liittyviä tehtäviä mm. matematiikkaa, historiaa ja luonnontieteitä. Materiaalipaketissa on monipuolisia harjoituksia eri tasoille, ja sitä voi käyttää myös alakoululaisten ja aikuisten kanssa. Erityistä ovat tänä vuonna videot, joita on helppo hyödyntää oppitunneilla. Paketti toimitetaan vain DVD:nä, joka sisältää kaiken materiaalin, ja se maksaa 100 euroa. Paketti tilataan SUKOLin toimistosta Tempuksen 4/2013 lomakkeella tai SUKOLin jäsensivujen kautta.
SUKOLin syyskoulutuspäivät Tampereella 4.–5.10.2013

Ilmoittaudu SUKOLin koulutuspäiville. Ranskan mini-stagen vetää Fabienne Langlade, Professeur des écoles – Responsable des études françaises à l’Ecole Aleksanteri de Tampere aiheesta ”La réforme de l’éducation en France (dite « loi Peillon »)”. Venez nombreux !
Yhdistyksen jäsenyys
APFF:n jäseneksi liitytään SUKOLin kautta. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen jäsenhakulomakkeen:http://www.sukol.fi/jasenyys/jasenhakulomake. Voit myös soittaa jäsensihteeri Tiina Eräheimo Caballerolle (09)1502521 tai laittaa sähköpostia (tiina.eraheimo@sukol.fi). Varmistathan, että myös kollegasi on yhdistyksen jäsen! Muistathan SUKOLin kollegakampanjan.
Tarkista jäsentietosi
Yhdistys on ottanut käyttöönsä SUKOLin jäsenrekisterijärjestelmän. Uudet ja vanhat jäsenet, muistattehan päivittää yhteystietonne SUKOLin sivuilla (jäsensivujen etusivulla kohdassa Omat tiedot). On erityisen tärkeää, että rekisterissä on oikea sähköpostiosoitteesi. Näin varmistat saavasi tietoa ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista sekä yo-kokeiden pistekirjeet. Huomaa, että syksystä 2013 lähtien pistekirjeet lähetetään ainoastaan jäsenrekisterijärjestelmän kautta.
APFF:n hallitus kokoontuu seuraavan kerran 9.10. Ole yhteydessä sihteeriin tai puheenjohtajaan, jos sinulla on ajatuksia tai toiveita ensi vuoden koulutuksista. Yhdistys seuraa tiiviisti perusopetuksen ja lukion ajankohtaisia kehityshankkeita, joiden tiimoilta on varmasti tulossa myös koulutuksia. Tämän syksyn tapahtumista lisää yhdistyksen kotisivuillahttp://www.apff.fi sekä Facebookissa.
Valoisaa syyskuuta kaikille!
À bientôt,
Sanna Karppanen
Présidente