Newsletter de la présidente, mai 2021

Puheenjohtajan kirje on postitettu Sukolin rekisterissä oleviin sähköposteihin 19.5.2021. Kirjeessä on tietoa niin kirjallisuuspiiristämme, Laudatur-tilaisuudesta kuin Amopan diplomeistakin.

Ilmoittelethan jos puheenjohtajan kirje ei ole sinua tavoittanut. Meillä on ollut ongelmia kirjeiden perilletulossa (kurkkaa myös roskapostikansioosi), ja olemme informoineet tästä Sukolia, jonka jäsenrekisteriä ja kirjeenlähetysformaattia käytämme. Voit olla yhteydessä info(at)apff.fi tai presidente.apff(at)gmail.com.

Kielitaitokeskustelu on käynyt vilkkaana viime viikkoina.
Eri alojen asiantuntijat ovat ottaneet kantaa niin sosiaalisessa yhteisössä (mm. Twitter) kuin perinteisessäkin mediassakin. Pitäkäämme keskustelu aktiivisena, jokainen meistä kieltenopettajistakin voi osallistua keskusteluun omilla kanavillaan tai jakaa kieltenopetuksen asiaa ystävilleen tai sidosryhmilleen.
Seuraathan myös aktiivista keskustelua kielivarannosta ja kieltenopiskelusta. Löydät osan julkaistuista artikkeleista näiltä sivuilta (sivulta Liens). Keskustelu on käynyt kiivaana myös Twitter-palvelussa #kielivaranto #todistusvalinta #kieltenopiskelu. eri toimijoiden kesken (esim. @Kemianteollisuus, @Sukol, oma puheenjohtajamme: @EijaRaitala jne.).