Ilmaista täydennyskoulutusta tarjolla

Ilmoittaudu nyt mukaan joko ilmaiseen täydennyskoulutukseen. Jos toimit aikuisopetuksessa – saatat oppia uutta verkkopohjaisesta opetuksesta, tai jos työskentelet ranskanopettajana lukiossa – tuo oppilaasikin mukaan koulutukseen…
 

1) Eurolta-Eurovolt

Turun AMK:n kielikoulutuskeskus ja Turun kesäyliopisto järjestävät kieltenopettajille Eurolta-Eurovolt-täydennyskoulutusta verkkopohjaiseen kielten ja kulttuureiden opetukseen.
Koulutus alkaa 12.9.2013. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta opetustoimen henkilöstökoulutusta.

Koulutus soveltuu aikuisopetuksessa toimiville kieltenopettajille. Osallistujalla tulee olla vähintään perustiedot teknologian hyödyntämisestä opetuksessa ja jonkin verran kokemusta verkko-opetuksesta. Osallistujan ei tarvitse olla pätevöitynyt kieltenopettajaksi.
Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan!

2) EVALANG

Lukion ranskan kielen opettajille EVALANG-täydennyskoulutusohjelma: Kyseessä on uudenlainen ohjelma, jossa mukana ovat opettajien ohella myös opiskelijat opettajan valinnan mukaan. Koulutuksen aikana käydään läpi suullisen kielitaidon testausta ja arviointia monimuotomedioiden avulla.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja sen järjestää Tampereen yliopisto. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena kahdelle ryhmälle, joista toiselle järjestetään kaksi lähipäivää Oulussa (28.10.2013 ja 28.4.2014), toiselle Tampereella (26.10.2013 ja 25.4.2014). Yksi opettaja osallistuu siis joko Oulun-ryhmään tai Tampereen-ryhmään.
Koulutukseen otetaan 40 opettajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 11.10.2013, mutta kannattaa toimia nopeasti, jos haluaa mahtua mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: http://taydennyskoulutus.uta.fi
Koulutus on osallistujalle maksutonta, mutta mahdollisista matka- ja majoituskustannuksistaan ja -järjestelyistään osallistujat vastaavat itse. Kunkin osallistujan kannattaa neuvotella työnantajansa kanssa, voiko koulutusta sisällyttää veso-päiviin. Lähipäivien pituus on vähintään 6h.