Koulutusta, verkostoitumista, illanviettoa…

…sekä yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous perjantaina 7.11.2014
Tervetuloa viettämään verkostoitumisiltapäivää ja -iltaa Helsinkiin perjantaina 7.11. Iltapäivällä klo 14–16 yhdistys järjestää opintokäynnin Eurooppalaisen kouluun (Bulevardi 18, 00120 Helsinki). Tule mukaan verkostoitumaan ranskankielisten opettajien kanssa ja tutustumaan muuhun Eurooppaan keskellä Helsingin keskustaa.
Ilta jatkuu klo 17.30 alkaen Otavalla (Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki) monipuolisen ohjelman merkeissä. Marita Härmälä Jyväskylän yliopistosta esittelee ranskan A- ja B-oppimäärän oppimistuloksia perusopetuksen päättövaiheessa ja keskustelemme yhdessä päätelmistä. Otava kertoo kuulumisiaan ja tarjoaa pientä purtavaa. Lopuksi APFF:n sääntömääräisessä syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat eli mm. suoritetaan hallituksen jäsenten vaali erovuoroisten tilalle. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.
Sitova ilmoittautuminen to 30.10. mennessä sihteerille apff(at)kolumbus.fi. Kerro samalla mahdolliset ruoka-allergiat tai erikoisruokavalio. Voit ilmoittautua myös vain joko iltapäivän tai illan ohjelmaan. Ilmoittautuneille tiedossa myös yllätyslahja. Soyez nombreux !