KIEKURA & APFF: Ranskanopettajien koulutus 28.–29.9.2012

Vielä näin kesäloman kynnyksellä KIEKURA ja Suomen ranskanopettajain yhdistys ry haluavat tiedottaa ensi syksyn ranskanopettajien koulutuksesta Favoriser la prise de parole des apprenants Tampereella, työväenmuseo Werstaassa, pe 28. ja la 29.9.2012.
Kouluttajaksi saapuu jo meidän monien tuntema ja paljon positiivista palautetta aiemmista koulutuksistaan saanut Marion Tellier (Université Aix-Marseille) ja koulutuksen aiheena on toiminnalliset työtavat ranskanopetuksessa.
Koulutukseen mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta (sitova ilmoittautuminen!) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdistyksen jäsenet ilmoittautuvat sihteerille apff@kolumbus.fi 15.8.2012 mennessä. HUOM! Muista ilmoittaa samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi. Koulutuksen ohjelman löydät täältä.
Koulutus on KIEKURAn ja Suomen ranskanopettajain yhdistyksen jäsenille maksuton ja ensimmäisen koulutuspäivän kahvitarjoilut ja lounas kuuluvat pakettiin. Toisena koulutuspäivänä tarjotaan mahdollisuus osallistua yhteiselle lounaalle omakustannushintaan (noutopöytä: 14e/henk) museokeskus Vapriikin museoravintola Valssissa. Lisäksi perjantai-illaksi järjestetään yhteinen illallinen omakustannushintaan myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Perjantain illalliselle ja lauantain lounaalle osallistumisesta lähetetään koulutukseen osallistujille erillinen viesti viimeistään elokuussa.
Koulutukseen osallistujille on varattu 20 huoneen kiintiö hotelli Victoriasta, Itsenäisyydenkatu 1. Huom! Kukin huolehtii itse majoitusjärjestelyistään! Huoneen voi varata 1hh tai 2hh käyttöön. Huonetta varatessasi, huomio seuraavat tiedot: Varausnumero: 272329, tulopäivä: 28.9.2012 Pe & lähtöpäivä: 29.9.2012 La.
Huoneet osallistujien varattavissa kiintiöstä nimellä Ranskan hanke Kiekura (myös vain yhdistyksen jäsenille). Huonekiintiö on voimassa 14.9.2012 asti. Yhden hengen huone 99 euroa. Kahden hengen huone 109 euroa.
Varaukset suoraan hotellista puhelimitse (puh. 03-2425 104 tai 03-2425 111) tai sähköpostilla (sales@hotellivictoria.fi). Huonevarausta tehdessä mainittava huonekiintiön nimi. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, iltasauna ja uinti. Hotellin sisäpihalla on maksuton pysäköintialue asiakkaille (n. 40 autopaikkaa).