Bonne année 2014!

Puheenjohtajan kirje on taas tupsahtunut sähköpostitse jäsenillemme. Ohessa muutama tärppi tuosta tammikuun ajankohtaiskatsauksesta.
 
Bonne Année 2014 à toutes et à tous de la part du conseil d’administration !

  • APFF:n hallitus on järjestäynyt

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 10.1. yhdistyksen uudeksi sihteeriksi valittiin Veera Toivonen (apff@kolumbus.fi), joka vastaa myös yhdistyksen internetsivujen, Twitterin sekä Facebook-sivun päivityksestä. Tehtävissään jatkavat varapuheenjohtaja Päivi Ruoste (paivi.ruoste@edu.hel.fi) ja rahastonhoitaja Therese Almén (therese.almen@kolumbus.fi). Yhdistys kiittää Hanna Heikkilää hyvästä työstä sihteerinä, merci!

  • SUKOLin koulutuspäivä Kauniaisissa 8.2.2013

Olethan tulossa SUKOLin talvikoulutukseen lauantaina 8. helmikuuta? Ranskan rinnakkaisohjelman vetää Ranskan instituutin uusi kieliattasea Sophie Cécilia aiheesta ”Langue française et francophonie : nouveaux outils pédagogiques et promotionnels au service des enseignants”. Ilmoittautumiset SUKOLin sivujen kautta viimeistään 20.1.

  • Materiaalipaketti 2013–2014

Tämän lukuvuoden materiaalipaketin voi edelleen tilata SUKOLin jäsensivujen kautta. Paketissa on monipuolisia harjoituksia eri tasoille, ja sitä voi käyttää sekä alakoululaisten että aikuisten kanssa. Erityistä ovat tänä vuonna videot, joita on helppo hyödyntää oppitunneilla. Paketti toimitetaan vain DVD:nä, joka sisältää kaiken materiaalin, ja se maksaa 100 euroa.

  • Yhdistyksen jäsenyys

APFF:n jäseneksi liitytään SUKOLin kautta. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen jäsenhakulomakkeen: http://www.sukol.fi/jasenyys/jasenhakulomake. Voit myös laittaa sähköpostia Tiina Eräheimolle (tiina.eraheimo@sukol.fi). Varmistathan, että myös kollegasi on yhdistyksen jäsen!

  • Eläkeläisjäsenyys

Oletko jäämässä eläkkeelle, mutta haluaisit jatkaa vielä vain Suomen ranskanopettajain yhdistyksen jäsenenä? Se onnistuu. Ota yhteys sihteeriin apff@kolumbus.fi saadaksesi maksutiedot.

  • Nähdään Educa-messuilla 24.–25.1.2014. Hae motivointitarroja ja Oui, la Finlande parle français -kirjanmerkkejä SUKOLin ständiltä. Puheenjohtaja on paikalla lauantaina la 25.1. klo 13–14 yhdessä kaikkien kieliyhdistysten puheenjohtajien kanssa.

À bientôt,
Sanna Karppanen
Présidente