Puheenjohtajan marraskuinen viesti

Chers/Chères collègues

Kutsu yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 16.11.2013 klo 10.30

Tervetuloa APFF:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, jossa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat. Kokouksessa mm. suoritetaan hallituksen jäsenten vaali erovuoroisten tilalle ja valitaan SUKOLin liittokokousedustajat seuraaviksi kolmeksi vuodeksi. Kokous pidetäänRikhardinkadun kirjaston kokoustilassa (Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki). Tervetuloa paikalle jo klo 10 – ennen kokouksen alkua yhdistys tarjoaa jäsenilleen aamukahvit ja Ranskan instituutin uusi kieliattasea Sophie Cécilia esittäytyy!

  • Tietoisku ajankohtaisista asioista syyskokouksen yhteydessä
  • Kokouksen jälkeen klo 11.00–12.00 keskustellaan perusopetuksen uuden opetussuunnitelmasta ja ylioppilaskirjoitusten sähköistymisestä Sanna Karppasen ja Päivi Sihvosen johdolla. Soyez nombreux/nombreuses !


Oletko jo tilannut ranskan materiaalipaketin 2013–2014

Materiaalipaketissa on monipuolisia harjoituksia eri tasoille, ja sitä voi käyttää sekä alakoululaisten että aikuisten kanssa. Erityistä ovat tänä vuonna videot, joita on helppo hyödyntää oppitunneilla. Paketti toimitetaan vain DVD:nä, joka sisältää kaiken materiaalin, ja se maksaa 100 euroa. Paketti tilataan SUKOLin toimistosta Tempuksen 4/2013 lomakkeella tai SUKOLin jäsensivujen kautta.

Jacques Brel -ilta Lavaklubilla ke 18.12. ja yhdistyksen ”jouluglögi”

Yhdistys on varannut lippuja näyttelijä Timo Tuomisen uuteen Jacques Brel -konserttiin Kansallisteatterin Lavaklubille ke 18.12. klo 19. Esityksen jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan Timo Tuomisen kanssa Brelistä ja hänen laulujensa suomentamisesta sekä nauttimaan yhdistyksen ”jouluglögistä”. Liput 15 euroa. Sitovat ilmoittautumiset sihteerille (apff@kolumbus.fi) viimeistään 15.11. Ilmoittautuneille lähetetään maksutiedot myöhemmin.

IF Cinéma

La plateforme IF Cinéma (http://ifcinema.institutfrancais.com) proposée par l’Institut français vous donne la possibilité d’obtenir gratuitement des films pour lesquels les droits ont été négociés pour des projections publiques non commerciales. Plus d’information à venir prochainement !

Yhdistyksen jäsenyys

APFF:n jäseneksi liitytään SUKOLin kautta. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen jäsenhakulomakkeen: http://www.sukol.fi/jasenyys/jasenhakulomake. Voit myös soittaa jäsensihteeri Tiina Eräheimo Caballerolle (09)1502521 tai laittaa sähköpostia (tiina.eraheimo@sukol.fi). Varmistathan, että myös kollegasi on yhdistyksen jäsen! Muistathan SUKOLin kollegakampanjan.

Tarkista jäsentietosi

Yhdistys on ottanut käyttöönsä SUKOLin jäsenrekisterijärjestelmän. Uudet ja vanhat jäsenet, muistattehan päivittää yhteystietonne SUKOLin sivuilla (jäsensivujen etusivulla kohdassa Omat tiedot). On erityisen tärkeää, että rekisterissä on oikea sähköpostiosoitteesi. Näin varmistat saavasi tietoa ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista sekä yo-kokeiden pistekirjeet. Huomaa, että keväästä 2014 lähtien pistekirjeet lähetetään ainoastaan jäsenrekisterijärjestelmän kautta.
APFF:n hallitus kokoontuu seuraavan kerran 9.12. Ole yhteydessä sihteeriin tai puheenjohtajaan, jos sinulla on ajatuksia tai toiveita ensi vuoden koulutuksista. Lisää infoa kaikista yhdistyksen tapahtumista kotisivuilla http://www.apff.fi sekä Facebookissa.
Valoa marraskuun hämärään!
À bientôt,
Sanna Karppanen
Présidente